Etusivu

Tervetuloa Kyläkeskus Sykkeeseen

 

Juhlat, häät, kokoukset ja majoitus onnistuvat Sykkeessä!

Majoituspalveluita keskellä Suomea, Kärsämäellä tarjoilee Kyläkeskus Syke.  Meillä järjestät myös sukujuhlat, syntymäpäivät, häät, perhejuhlat tai luokkakokoukset. Vieraat myös majoitetaan tarvittaessa.

Kyläkeskus Syke - oiva paikka erilaisille tilaisuuksille ja juhlille - tilausravintolamme hoitaa tarvittaessa tarjoilut. Tarjolla myös erilaisia ohjelmapalveluita.

100-paikkaisessa tilausravintolassamme onnistuvat häiden, vuosipäivien, sukujuhlien ja muiden isompien tapaamisten järjestäminen. Keittiömme tarjoilee pääasiassa lähi- ja perinneruokaa. Käytämme runsaasti lähimetsien marjoja ja sieniä sekä lihana pääasiassa oman kylän Highland Cattlen eli ylämaankarjan lihaa. Highlanderin liha on erittäin mureaa ja maukasta, verrattavissa riistalihaan.

Kyläkeskus Sykkeen monipuoliset tilat sopivat kokous- ja koulutustiloiksi, kurssijuhliin tai pikkujouluihin. Tarjoamme viihtyisät huoneet majoittumiseen. Tilava perinteinen savusauna sekä puulämmitteinen sauna päärakennuksessa antavat pehmeät ja makeat löylyt. Kesäisin voi hakea vauhtia talon omasta tanssipaviljongista ja pihaterassilta.

Huolimatta valtaväylän läheisyydestä luonto nousee Sykkeessä ykkösasiaksi. Laajat metsästysmaat, kattavat luontopolut, soidensuojelualue luontojärvineen tekevät Sydänmaankylästä todellisen luontokohteen matkustajille. Laajassa pihapiirissä on harrastusmahdollisuuksia; beach-volley kentät, minigolf, liitokiekko ym. pelejä, tanssilava, kota, iso terassi, kioski. Lähiympäristössä on tervankeittopaikka ja laavu, sorsakosteikko, jossa opastettu luontoreitti, kota ja laavu.

Metsälä-majoitusrakennukseen valmistuneessa uudessa keittiössä ja ruokailutilassa voivat suuretkin ryhmät  ruokailla omatoimisesti. Keittiö ja alakerran majoitustilat ovat tehty esteettömiksi liikuntarajoitteisille. Alla kuva Metsälästä.

 

 

Tykkää meistä Facebookissa!